Inschrijvingen

1. In verband met de omvang van de praktijk, nemen wij uitsluitend nog patiënten aan, waarvan partner of kinderen reeds in onze praktijk staan ingeschreven.

Wanneer u verhuist naar een andere wijk, vragen we u vriendelijk om in uw nieuwe wijk een huisarts te zoeken.

2. Indien u niet terecht kunt bij een praktijk in uw woonomgeving dan kunt u terecht bij Thuisdok.nl.

Thuisdok is een gezamenlijk initiatief en digitale praktijk van Huisartsen Zorggroep Breda om iedere inwoner een vaste huisartsenpraktijk te kunnen bieden. 

Wat snel en online kan, regelt Thuisdok verantwoord digitaal door gekwalificeerde zorgverleners samen met jou. Ze gebruiken hiervoor spreekuur.nl zodat de eerste medische informatie veilig verzameld wordt. 

Als fysiek onderzoek of afspraak nodig is dan regelen zij dat jij snel terecht kan bij één van de aangesloten huisartsenpraktijken verspreid over Breda. Dit betekent dat jij mogelijk iets verder moet rijden voor de afspraak. Zie daarvoor de kaart met de aangesloten praktijken in Breda om een inschatting hiervan te maken.  

Thuisdok kan voor jou een oplossing zijn tot er ruimte is in een vaste huisartspraktijk in de buurt. Zo krijg jij in de tussentijd goede patiëntenzorg van een vast team zorgverleners die jou leren kennen. 

www.thuisdok.nl

De huisartsenzorg van Thuisdok.nl valt onder het basispakket van je zorgverzekering.