Afspraken en controles

Dr. Bakers heeft spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag.
Dr. Verhaegen
heeft spreekuur op dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdag en vrijdag

Voor een afspraak dezelfde dag kunt u ‘s morgens bellen tussen 08:00-10:00 uur. Voor een afspraak op een andere dag kunt u ‘s morgens bellen tussen 08:00-12:00 uur. De voorkeur gaat uit naar online een afspraak maken, omdat dan de telefoon minder vaak bezet is. Ga hiervoor naar www.mijngezondheid.net

De assistente vraagt naar de reden van komst om u een passende afspraak bij de juiste persoon te kunnen geven. Mocht u meerdere klachten hebben, dan kan zij meer tijd voor u inplannen.

U kunt ook een e-consult plannen, dan kunt u uw vraag via beveiligde e-mail aan de arts stellen. Mocht u dit nog niet eerder gedaan hebben, kijkt u dan op www.mijngezondheid.net

Woensdagmiddag is de praktijk gesloten. Mocht u een dringend probleem hebben waarmee u niet tot de volgende dag kunt wachten dan kunt u contact opnemen met dokter Timmer. Ga naar www.huisartstimmer.nl of bel (076) 5146292.

In plaats van het telefonisch spreekuur of terugbelspreekuur werken we steeds meer met e-consult. Dit houdt in dat u online uw vraag kunt stellen aan de arts of assistente. U kunt via www.mijngezondheid.net hierover meer informatie vinden. U kunt ook op deze manier uw laboratoriumuitslagen inzien, met uitleg erbij.

Onze praktijkondersteuner, Miranda Schoenmakers, werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

De praktijkverpleegkundige heeft een zelfstandig spreekuur. Zij ziet voornamelijk patiënten met chronische ziekten, onder andere suikerziekte, longziekten (COPD) en hoge bloeddruk maar ook adviseert zij o.a. bij het stoppen met roken en heeft zij een preventiespreekuur m.b.t. hart- en vaatziekten. Daarnaast houdt zij zich bezig met ouderenzorg. Zij werkt hierbij samen met de wijkverpleging en een specialist ouderengeneeskunde.

Mocht u onder controle zijn bij Miranda, en u laat 3-maandelijk of jaarlijks bloed prikken, dan adviseren we u om na het prikken online een afspraak bij haar in te plannen om de uitslagen te bespreken. Als u na het prikken een afspraak aan de balie gaat maken, kan de assistente hierdoor haar telefoon minder goed beantwoorden. Dit zorgt weer voor langere wachttijden aan de telefoon.

Indien u graag wilt dat de dokter bij u thuis langskomt, dan verzoeken we een visite aan te vragen tussen 08:00 en 10:00 uur. Een visite kost veel tijd en moet dus goed ingepland worden. Om dezelfde reden: visites zijn alleen bedoeld voor mensen die te ziek of oud zijn om zelf naar de praktijk te komen. De assistente zal het daar met u over hebben wanneer u een visite aanvraagt. We hopen dat u daar begrip voor heeft.