Begin oktober worden de uitnodigingen voor de griepprikken verstuurd http://www.rivm.nl/griepprik. Dit jaar krijgt iedereen die geboren is tussen 01-01-1941 en 31-12-1947 daarnaast een uitnodiging voor de pneunokokkenvaccinatie

http://www.rivm.nl/pneumokokken.

Vanwege de corona maatregelen zijn wij genoodzaakt te vaccineren wanneer er geen spreekuren gepland zijn. Omdat wij de reguliere zorg door willen laten gaan hebben we ervoor gekozen hiervoor een weekend te gebruiken. Dit jaar kunt u op zondag 8 november tussen 14:00 uur en 18:00 uur naar de praktijk komen voor zowel de griep- als de pneumokokkenvaccinatie.

Om zo goed mogelijk de 1,5 m afstand aan te kunnen houden tijdens het wachten hebben we een verdeling gemaakt in 4 tijdsblokken.

14:00 -15:00 uur achternamen A t/m F

15:00-16:00 uur achternamen G t/m L

16:00 -17:00 uur achternamen M t/m R

17:00- 18:00 uur achternamen S t/m Z

Houdt u zich zoveel mogelijk aan de aangeven tijd. Als huisgenoten mag u op 1 tijdsblok komen ook al hebt u verschillende achternamen. Wanneer u op de genoemde dag en tijd verhinderd bent wordt u verzocht ons te mailen: praktijk@bakersverhaegen.nl

Wij nemen maatregelen tegen het coronavirus.
– blijf thuis en maak een nieuwe afspraak als u 1 of meer klachten heeft: verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, opeens moe, niet meer ruiken of proeven, koorts.

– kom niet voor de aangegeven tijd, houd 1;5 m afstand

– draag een mondkapje, deze dient u zelf mee te nemen.

– u krijgt de griepprik in uw linkerbovenarm, de pneumokokkenprik krijgt u in uw rechterbovenarm. Gelieve kleding te dragen waarbij u gemakkelijk uw bovenarm(en) kunt ontbloten.

– houd rekening met beperkte parkeermogelijkheden in de Esserstraat.

Bent u niet in staat naar de praktijk te komen. Dan kan op uw verzoek de vaccinatie(s) bij u thuis worden gegeven.

Aan de vaccinaties zijn voor u geen kosten verbonden.